Malé stýskání
Stýská se mi po duších
se kterými jsme se minuli
a pro jiná splynutí ve světle,
v temnotě splynuli...
Ať jakékoliv zůstane to tu,
dnes půjdeme ,,na jistotu´´
A zítra, nebo až nám bude líp,
se půjdeme znovu učit z chyb.
Přečteno 155x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Psavec, Frr, mkinka
Komentáře (0)