Pryč, zmizet, nebýt.
nebo radši nežít?
Nenávist, vztek, slzy v očích
neuhodit, radši nebýt.
Povolují hráze
půjde to pak snáze?
Tady nebýt, jinde žít
najít uvnitř trochu klid.
Miluju tu Drndu jednu
na kolena klidně padnu.
Jak k ní by jsem chtěl jít
než život bez Života žít.
Je to děsné Drndo milá
pocit života, Ty jsi dala.
Díky Tobě vnímám víc
že jsem dříve nebyl nic.
O Tobě tak mívám sny
po nocích se budím.
Tyhle krásné chvilky střádám
Na ty sny se těším
~☆~
☆
Pěkný, někdy tyto romantické slovní hrátky nejsou na škodu, ta Drnda musí být pěkná rošťanda :)
14.07.2021 14:11:21 | Ray Magini