Nepotrebujeme
vedieť svetové
jazyky
stačí len počuť
čo vraví ti
tvoja láska
ktorú cíti,
cítiš, cítime
Summer night
už len nájsť
a cítiť dážď,
tanec s ňou
chôdza mestom...
Blázniť sa
vo svetle lámp
pod hviezdami
summer night
sme tam sami
len ty, ja a vône
leta,
iskričky a vôňa tvojho
tela,
letmé pohľady,
tanec bez hudby
a moje pokusy
o prvé pusy,
bozk, ktorý dokáže
že je to skutočné
Summer night
už len nájsť
a cítiť dážď,
tanec s ňou
chôdza mestom
plná vášne je
ako chuť vína
ktoré ešte cítiť
na perách
Léto budiž pochváleno,
na rtech zní tvoje jméno
když pod hvězdným baldachýnem
šeptá ta spojená se tvým stínem...
Krásný letní večer, Davi :)
30.07.2021 19:11:48 | Emily Říhová