Něco magického
Musí být něco magického..
na rohu ulice
vycházející slunce
rozsvicející dnešek..
Jako brouci na kůře nemocného stromu
scházejí se lidé na zastávkách
sobě neznámí, botami rozviřují prach
Musí být něco magického...
Přečteno 136x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)