biješ se jako lvice objímám Tě do třetice :-))
22.07.2021 02:30:48 | Iva Husárková
Ahojky děkuji i já tebe ani se neozveš...
22.07.2021 15:23:48 | kikin87
ne, to nedělám. a proto se mnou nemluví už ani noha od stolu. mám strašný propady v psychice, takže Ti velmi rozumím a to se musím odpojit a zalézt pod kameny, Frráček se na mě nasral, moc se všem omlouvám, prostě, mí milovaní, to nedokážu. a tak ležím, stočená do klubíčka, s šátkem na očích a myslím na Tebe, jak jsi statečná a že Tě moc obdivuju. pohodový páteční den, Kikuško, pohlazení a teď jsem zapomněla, jak se Tvý chlupatý klubíčko jmenuje, haf... :-))
23.07.2021 03:58:55 | Iva Husárková
Ahojky mysliš psa je to Brit no mam plno práce do práce zvířata doma zahrada apod...
23.07.2021 15:11:14 | kikin87
Brit... děkuji moc. vím, že jsi v jednom kole a že se nezastavíš. ať Tě dnes potká něco hezkého. pohodovou sobotu :-))
24.07.2021 02:28:17 | Iva Husárková