Tak a už je tady máme
ty prázdniny milované.
Slunce, voda, hory, les
"hurá" volám do nebes.
Nezáleží na počasí, zda jsou kroupy nebo sněží
VOLNO! to je oč nám běží.
Žádný budík, káva v šest
z pomyšlení na vstávání - ruka se mi svírá v pěst!
Volná cítím se jak pták
jen moci vzlétnout do oblak.
V červenci nám bývá HEJ
radosti a štěstí máme NEJ!
V srpnu smíchu ubývá
škola se přibližuje, stresu přibývá...
Ani jsme se nenadáli
prázdniny nám mizí v dáli.
Pěkně napsané. Červenec a srpen jsou měsíce, které utíkají v roce nejrychleji.
23.07.2021 15:04:45 | Jan Urban