Falešná hra
Hraješ se mnou tu hru
myslíš si že nevyhraji
čekáš na prohru mou
říkáš že už tě nemiluji
je to jen tvůj výmysl
jak mě obelstít
z mé strany úmysl žádný
co od tebe víc chtít
já tě dávno prokoukla
tvou hru se jménem láska
bez tvých lží bude mi líp
snad nepodlehne ti další kráska
Přečteno 162x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Psavec
Komentáře (7)
Komentujících (4)