Vážení obyvatelia literu, drahí čitatelia. Najskôr sa chcem ospravedlniť, že už pár týždňov hlavne pridávam básne, i keď pomenej, ale ešte menej čítam tie vaše. Verím, že toho času bude zostávať každý deň aspoň toľko, koľko zostávalo predtým a znova sa pustím do vašich diel. Teším sa na ne. To je asi všetko, čo som chcel napísať. Už bez ďalšieho zdržiavania- hurá do čítania :D
P.S. úsmev :)
...
Bláznovstvá
Chcem sa ťa dotýkať,
tancovať, milovať
rozosmievať a robievať...
ZO seba blázna,
robiť bláznov z nás
tak poďme sa blázniť,
smiať z plného hrdla
hranice sú len v našej mysli
nemajme strach že nás počujú
veď nech vedia že sme šťastní,
že sme šťastní,
nech si kto chce- čo chce myslí
čo je nám po tom
keď my sme tí jediní
ktorí žijú našim životom
a nikto nestojí
za to aby sme zahodili
to šťastie,
naše šťastie
Chcem sa ťa dotýkať,
tancovať, milovať
rozosmievať a robievať...
ZO seba blázna,
robiť bláznov z nás
tak poďme sa blázniť,
poďme sa blázniť,
blázniť zas
ty,
ja
vďaka
tebe
sme
my
Nuda je byť normálni,
zostaňme blázni...
Nelze než souhlasit,
být bláznem, pak je krásné žít...
Krásný večer, Davi :)
02.08.2021 22:32:31 | Emily Říhová