... kolik je hodin
Kolik je hodin
Je celkem nejiste
A rychle se to meni
Zejmena po ranu
Kdyz snidas doma
V Thajsku obedvaj
Na Kube jeste spi
A ve Francouzske Polynesii
Mluvi stale francouzsky.
Kolik je hodin snad vi
Jen zvony cinkaci
Spevak koranu
Autobus na zastavce...
A pro tebe snad
Je hodin vzdy presne
Kolik ti zbyva
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: Verunka1, kudlankaW, mkinka, J's .., Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)