Ako chutia mraky
nepovieš mi, vieš to len ty
robíš tajnosti,
odetá záhadou si
jej plášťom
proti dažďom
kyslím aj sladkým
keď padajú bozky
vykúzliš mi úsmev
aj z trošky
preto milujem
aj keď o tom už
tak často nepíšem-
ja ťa milujem...
Ako chutia mraky
to vieš len ty,
len ty
robíš tajnosti
a vieš
že si ma tým
získaš
Ako chutia
tvoje pery
nepoviem
nikomu
sú to tajnosti
len pre nás
budem záhadný
lebo viem
že si ťa tým
získam
Chyť ma, podaj mi ruku
a pôjdeme spolu
kde netreba slová
veď ty vieš kam,
veď ty vieš kam...
Jak chutná láska, to už víš,
ve tvém srdci má svou skrýš...
Krásný den, Davi :)
05.08.2021 22:52:12 | Emily Říhová