Si princeznou
ktorú vídam
po cestách snom
ktorý sníva sa mi
nocou aj dňom
kam pozriem,
za každým závesom
si ty
a ja mám to šťastie
že si
pri mne rada,
že si šťastná...
vůně mraků, láska? o nej som počul rozprávať.. :D
mkinka, veľmi ma to teší :)
29.07.2021 21:53:57 | Dávid