Zajímavé obraty. Ty už jsi se někdy mazlil s prostitutkou? :) Já jsem si vždy říkal, zda je lepší se utopit nebo uhořet zaživa :) Nikdo to neposoudí, protože umřít můžeme jen jednou, tedy zatím :)
29.07.2021 12:28:29 | Ray Magini
Kdybys chtěl umřít, tak nepíšeš báseň, piš dál jen piš, ať se z toho ošklivého snu probudíš a slunce ti zas zazáří :-), tyto okamžiky taky znám a jsem tu dál:-)
Posílám ti pohlazení, ať ti už trudno není.
29.07.2021 08:27:54 | paradoxy
Mkinku Ti posílám, protože Tě ráda mám. Trala a lala. Zaklepej mi na vrata.Kočička vypráví pohádku, že zná paničku, co nemá také život v pozlátku.
vypráví to i kuřátku. Usměj se, přivítej se a ber se. Napiš báseň, že jsi šťastný, že narodil jsi se. Hele, já jsem to neudělala, protože mám kočičku.
Tak posílám alespoň podporu v balíčku.Snad pomůže trošičku.
29.07.2021 01:14:52 | mkinka