Hudba je pre mňa
tým mostom
ku spomienkam,
mostom k tým
všetkým zážitkom
ktoré kvôli nej
môžem prežiť ešte raz,
bez hudby jediný deň
tak toto som ja,
sprevádza ma
aj bez slúchadiel
a bráni ma
pred každou zo striel
toto je ten čas,
toto je náš čas,
hudba ako vo filme
podfarbuje chvíľu,
ten moment ktorý
je aj práve teraz
Ten moment ktorý je práve teraz...
Hudba umí pohladit
a každý může pocítit
její sílu blahodárnou,
když v rytmu dva se najdou...
Krásný den, Davi :)
06.08.2021 17:54:06 | Emily Říhová