No tak baby poď,
no tak baby poď
spolu postavíme most,
zámok aj celú krajinu,
moria v nej
a zeleň tiež,
som len básnik,
som len básnik
slovami nakreslím
ti dáždnik
a pošepkám
čo nepovie ti nik
no tak baby poď,
no tak baby poď
postavíme most,
spolu postavíme most
do snov
No tak baby,
no tak poďme
spolu tam kde láska
aj horami pohne,
tam kde sa nás dotkne
všetko to krásne
čo čaká nás...
Dreamy, tú pesničku poznám, je veľmi pekná :)
láska dokáže zázraky Isla a ja ťa zdravím ešte viac :P :D
šerý, ďakujem :)
Chcel som odpovedať na všetko v jednom komentári nech nejak umelo nenavyšujem štatistiky a počet komentárov, ak tú nejaké štatistiky sú :D
31.07.2021 23:17:13 | Dávid