*malá zaujímavosť: báseň vznikla, keď som sa naozaj vrátil z labyrintu zo živých kríkov :D
Stratený v bludisku
v nádejí že nájdem tú
správnu cestu
nájdem, nájdem tú
správnu cestu
Aj v najväčšom hluku
počúvam čo vraví mi
moje srdce
nie vždy kráčam
po tej ceste
po ktorej chcem
ale viem
že je to len
kým si nevybudujem
možnosť z nej zísť
počúvam,
učím sa, učím sa
počúvať pozorne
čo vraví mi srdce
opakuje mi to stále
a ja mu verím,
že sa dá
nájsť tá správna
cesta
Stratený v bludisku
v nádejí že nájdem tú
správnu cestu
nájdem, nájdem tú
správnu cestu
aj keď niekedy
po nej kráčame
ani o tom nevieme
nájdeme,
nájdeme tú cestu
správnu pre nás-
nejdeme,
nejdeme po stopách
iných
tie slúžia
len ako poučenie
a motivácia,
aj keď sa na cestách mením,
meníme
stále som to ja,
stále sme to my...
Jsou cesty kde bloudit se dá
a může to být i cesta zábavná...
Hezký den
06.08.2021 22:59:17 | Emily Říhová