SENZÁCIA
Prvá strana v rannej tlači
priam hotová senzácia,
ako málo k šťastiu stačí,
celoplošná ovácia.
Na titulke pyšne žiari
novodobá osobnosť,
momentálne sa jej darí,
nečudo, veď je to kosť.
Milionára zbalila
vďaka štíhlej postave,
predtým roky varila
vo väzenskom ústave.
Dievča hviezdnej kariéry
zrazu tróni v médiách,
búra vžité bariéry
o výslní na pódiách.
Čitateľa zaujme,
túži o nej viacej znať,
k čítaniu sa podujme,
takú kočku chcel by mať.
V článku slečna výstredná
rozoberá výmysly,
z troch sestier vraj prostredná
stvára samé nezmysly.
Diskotéky vymetá
s pochybnými parťákmi,
boháč si ju obmotá
luxusnými auťákmi.
Vypeká sa na pláži
s boháčovou partiou,
krásku svoju postráži
podozrivou mafiou.
No presne v deň návratu
z mesačného zájazdu,
kočka čelí závratu,
chorobnému nájazdu.
Nevoľnosť nie z choroby,
lež z čohosi iného,
ani príznak staroby,
len milenca vinného.
Z radovánok tehotná,
pôrod už na spadnutie,
známosť čisto náhodná
značí konta chradnutie.
Milionár vraj strašne zúri,
paroháčom nesmie byť,
krásku svoju z vily súri,
s nevernicou nechce žiť.
životný příběh jedné zlatokopky :) Zajímavé
01.08.2021 12:09:33 | Ray Magini