Nedovoľ zastaviť
tvoju cestu niekým iným
lebo iný ani netuší čo cítiš,
čo cítim
preto to nedovolím,
nedovolím tiež
sme v tom spolu- yes!
a ja len dúfam že zostaneš
v srdci tým človekom
ktorým byť chceš,
že neujdeš, že otvoríš náruč
a objímeš svet-
ten vesmír v tebe
aj keď sa slzy tlačia do očí,
ver
a slzy smútku nahradíš
slzami šťastia
ver,
neprestávaj sa snažiť,
otvor svoju náruč
a objím svet,
objím svet
kamarát objím svet-
celý ten vesmír v tebe
a leť... leť...
tak i tady to musím napsat u tebe...zajímavej text který pokud už nemáš zhudebněný tak by jsi měl přemýšlet,úplně si to dovedu představit ...oheň,vůně lesa, voda, a do ticha zazní kytara a tento text....tak leť jen leť Davide dokud to ještě jde ,)
01.08.2021 20:46:49 | xoxoxo
Páni.. zostal som milo zaskočený tvojimi slovami :D ďakujem a leť tiež :) doletíš všade, kam veríš, že je možné doletieť :)
01.09.2021 01:19:54 | Dávid