Do staré plechovky střádám ti penízky.
Snad ti to vystačí i zbyde, můj synu.
Na dobrou svíčkovou, na pivo, na řízky,
jednou je užiješ na velkou hostinu.
Střádám ti penízky do staré plechovky,
plechovku ukrývám, ty víš kde moc dobře.
Drobáky za láhve, za sběr i dvoustovky,
abys, až nebudu, měl aspoň na pohřeb.
Na pohřeb se vyprdni :-) kluk ať se živí sám....a ty si užíj ty penízky:-)))
04.08.2021 19:58:39 | Alice Ptáčková