Bůh koná nekonáním a zasahuje nezasahováním vůbec má nejraděj když pomůžem si sami
....ale naprosto mě odrovnalo to že by se hned stal součástí bussinesu což se už dávno stejně stal :)
06.08.2021 21:32:19 | xoxoxo
svět
ovládla předmětná věda a technologie
je součástí obchodu
urychluje ho a umocňuje
nekonám, nezasahuji, stal bych se jeho součástí
vzkazuje Bůh
my tak učinit nemůžeme
lépe je do tohoto světa vidět
než se mu morálně vyhýbat
"Už jenom nějaký Bůh nás může zachránit"
Martin Heidegger
06.08.2021 20:27:20 | ttragelaf