Dávám si svou víru na misku sebevah
a z mostu skáče další sebevrah
Na rohu ulice bliká lampa z měsíce
a ty jsi tajemná, jako děvka z ulice
Kolikrát lhal si sám sobě o tužbách svých
snad tě přesvědčí další padlá z nich
Věřím na lásku, ale s kapkou hořkosti
Věřím na věrnost, ale většinou k ní přijdou hosti
Věřím, že něco zůstane ve(mně) z této Ze(mě)
Líbí se mi ta poslední věta, ale neptej se mě proč :)
10.08.2021 23:14:23 | Ray Magini