Posvícení
Není každý den posvícení.
Není. Není. Prostě není.
Co by bylo, kdyby bylo?
Vždyť snad o tom je život.
Život je o těšení se.
O těšení na to posvícení.
Kdyby každý den bylo posvícení,
to tam by bylo to těšení.
Osud se kření, ruce se ti pění...
kde je moje posvícení?
Přečteno 192x
Tipy 8
Poslední tipující: Isla, paradoxy, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)