Chybíš mi,
jako kamarád drak.
Kdesi mezi perseidy
malý noční pták.
Čekám, až tečky hvězd začnou
padat k zemi.
Stejně tak i ty ..
Jediný mezi všemi .
Smutná moc lásky.
12.08.2021 11:15:16 | Isla
...jo krása perseid...romantický...a dnes..;-)
11.08.2021 21:30:40 | Marten
budu se dívat ..třeba spadne
12.08.2021 17:52:42 | Liduška
Tak se jmenoval můj kocour. Je už v nebi. Také mi chybí.Mainský mývalý kocour.
11.08.2021 21:21:00 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?