V temné to době,
hrdinou sám sobě.
Hrát a pořád trénovat,
nikoliv jen bědovat.
Pak cíleně se bít,
dávné porážky smýt.
Dominovat, pokořit,
mistrovské dílo vytvořit.
Černé bílé na desce,
jak Ying a Yang ve fresce.
V juniorech zvítězit,
sláva, bude zase líp.
Obhajoba započne,
Dospěláci? No proč ne.
Tento turnaj vyhraju
A Hle!
Mistr ČR v piškvorkách je tu!