Nerozumiem tomu,
ale je to tak -
každý jeden z vás
je ako cez kopirák.
Nehovorím,
nie som iná
verím tomu,
že som ohromne podivná,
ale aby si mi nadával
za veci, čo sú hádam jasné...
S tým aj tá iskierka
veľmi rýchlo hasne.
Čím ostrejší hrot,
tým tupejšie pocity,
tak to zastav skôr
než sa to pokazí
a mňa to odrazí
na druhu stranu pólu,
tam kde sa magnety odpudzujú.
Nemôžeš mi na krk šliapať,
nie som kanárik
a ty môj krúžok,
aby si bezo mňa nevedel žiť.
Tento text mi připomíná jednu zdejší autorku, je to zajímavě podáno s tím magnetickým polem, byly chvíle, kdy jsem to moc nechápal, ale podala jsi to srozumitelněji :) Hodně štěstí, zaslouží to každý dobrý tvor :o)
15.08.2021 22:58:13 | Ray Magini
Budem rada ak mi do odkazov menovanú autorku pošlete! Ďakujem za milé slová :)
16.08.2021 08:26:12 | Pettie