Bojovník
Večeře na stole tvůj hlas slyším z dálky
odjel jsi pryč odjel jsi do války
nechal jsi mě tu na pospas osudu
teď jen dívám se smutně nahoru
budeš můj anděl co mě ochrání
slzám z neštěstí zabrání
budu navždy milovat jen tebe
bojovník čestný co zavolalo ho nebe
Přečteno 161x
Tipy 9
Poslední tipující: Alice Ptáčková, paradoxy, Psavec, Iva Husárková, Roser, Frr, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)