Všimla som si,
že si najviac rozumiem
s mužmi, ktorí majú
zvláštny druh predkusu.
Myslím, že to vôbec nie je
vec môjho vycibreného vkusu.
Neviem či mám právo
nazývať ich mužmi osudovými,
lebo ešte nie som na svete tak dlho,
aby som vedela s platnosťou určiť
kto osudovým je
a kto nie.
Títo muži,
nech im zdravie
čo najdlhšie slúži,
by boli dokonalý genetický materiál,
keby ich však k mojej ľúbosti
neprihnal závan dekadentnosti.
Všimla som si tiež,
že sa mi páčia muži,
ktorí majú divné účesy.
hlas majú na posluch
celkom ľúbezný
a keby verím v astrológiu
tak poviem, že si najviac
rozumiem práve s Váhami.
Zajímavě pojatý text. Tak to jsi celkem masochistka. S váhami, haha :o)
18.08.2021 19:44:07 | Ray Magini
ja sama som váha ;)
07.09.2021 14:56:46 | Pettie
Tak u ženský to ještě není tak děsivý, jen si musíte dávat pozor na to sekýrování :)
07.09.2021 19:27:52 | Ray Magini