Kde jsem pozbyl i to málo klidu
Vítr
šeptal
ševelil
Jakoby chvílemi zatajil dech
aby poznenáhlu
za halasu
burácení
obratně vystoupal
pod kulisu nebe bez mraků
v postavení planet měsíce srpna
ale pak
jakási neviditelná síla
přihnala hrozivá temná mračna
kouřmo
už nebylo možné sedět neúčastně
zcela pozbylo platnosti
rčení o klidu před bouří
volám tě v obavách o život
spas mě prosím - dívčí ladnosti
Jímá mě hrůza
daleko od zástavby měst
ztemnělé nebe doslova popouzí
bytostně se dotýká
neurotika
Přečteno 160x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Roser, Iva Husárková, Frr, Psavec, šerý, Fialový metal, Lighter, paradoxy, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)