Všichni se
mi smáli,
blázna si ze mne
dělali,
když jsem
do Brna
studovat filozofii
šel.
Dědku,
nenajdeš si práci,
říkali.
Dnes se však
směju já jim,
když dávám jim
méně hranolků
a okrádám je
na majonéze
Uplně se pak
v té sračce
po pracovní době
topím
jako ve filmu
od Tarantina.
A ty nám MUziko
k tomu hraj !