Z VANE

Z VANE

Anotace: odo mňa tebe

Svetlo sviece
sa na hladine
hravo trbliece
- dve telá -
vo vani vody
extrémne veľa
sladká neha
opojná túžba
dnes spať nám nedá
tvoje ruky
na mojom páse
ľavá ho celý obopáše


och koľko vášne
och koľko vášne


musíme si niečo nechať aj
na ráno
bezodné šampáňo
skryté vo fľaši
obyčajnej slivky
nemám z teba v bruchu
žiadne motýlky
skôr tornádo
hurikán
na juhu monzún
s tebou nie je nič konzum
ale unikát
ak príde pád
buď môj kat
môj pán
sen všetkých dám

dám - nedám?
treba sa spýtať
aj keď odpoveď poznám.

Autor Pettie, 24.08.2021
Přečteno 133x
Tipy 10
Poslední tipující: P.Balam, Iva Husárková, DonBirell, šerý, Isla, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je ... mocná čarodějka :) pěkná je

24.08.2021 14:39:36 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí