Odcházím
Do prázdna hledím
svět se zhroutil
ty už tu nejsi
vše mě rmoutí
roky promarněné
které jsem ti věnovala
byla jsem hlupá
když tě milovala
můj život celý
propadl se do hlubin
bolí to když ti
ani slůvko nepovím
měly jsme spolu velké plány
tys jen řekl odcházím
karty jsou rozdány
Přečteno 194x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Isla, Psavec, Marten, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)