Pod rúškom noci
hrkútajú kosti
tancujúcich bosky,
telá sa k sebe lepia
ako vlhké bozky.
Hudba vlní horizont,
niekde v diaľke letí drozd
nestrácam rytmus.
Vo vnútri si vôbec nie sme cudzí
čo sa v tebe zlomilo,
keď ma tvoje oko
v dave uvidelo?
Jedovatá koruna
z mojej hlavy bola sňatá,
nie som pre teba
už viac svätá.
Keď sa zdá,
že sa to viac nedá
tak stále tancujem ďalej.
Čo je to nádej?
Hustia mi ju do hlavy,
a aj keď lietam
nemám krídla
som víla,
tá, čo si celou skladbou
život presnila.
Nad ránom padá rosa,
to už na našu pieseň
tancujem bosá
ostrý náboj
preletel okolo vlny
mojich bokov.
Niekde tu
v rytme noci
nájdeme všetci svoj eden a pokoj.
Opět krásná, pokračuj v tanci slov, máš tam co sdělit ;o)
26.08.2021 20:56:33 | Ray Magini
Ďakujem za všetky milé slová, veľmi ma to teší :)
28.08.2021 15:21:39 | Pettie
Nemáš za co, jsem rád, že jsi ráda :)
30.08.2021 14:39:28 | Ray Magini