Když přichází noc
Když v den se stmívá
a rodí se noc.
Svit síly strádá,
měsíc nabírá moc.
Hvězdy tančí.
Ten co nemá nikdy dost,
Mezi dny,
přechází stále onen most
chodí dnem i nocí.
slýchám vití vlčí.
Jak slunce zapadá
a přichází noc,
Když Hvězda padá,
já přeji si moc.
Ať každému sny splní.
Ten co nemá nikdy dost,
Těm co mají sny,
není zas tak prost.
Uchází dnem i nocí.
Dokud se Náš život nezastaví.