Měl pruhovaný triko
A na kytaru hrál.
Chvíli nezůstal ticho
A široce se smál.
Pruhovaný triko měl
- červenobílý, výstřední
Víno pít nezapomněl
Nebylo první, ani poslední.
Měl pruhovaný triko
A zpíval - i když neznal text.
A vlasy měl blond - to jenom tak, pro kontext.
to je hezoučký... úplně ho vidím, a možná i slyším:)
27.08.2021 21:31:38 | Sonnador
...lehký jak léto...ale mít v textu rým o kontextu...to mě přijde až moc intelektuální...;-)
27.08.2021 19:51:48 | Marten
Jen tak zlehka sis, a mně se to líbí, koncem léta, s odlehčenou písničkou ...
27.08.2021 19:42:36 | Vivien