Tělo na hadry
můžeš si ho nastříhat
na malé hadříky
a utírat si s něma prach
dveře a kliky
Duše ještě není pryč
odletí až zakrátko
nechci se však loučit už
držím k tobě sluchátko
Cítím všechno co si myslíš
a co kdysi chtěla bys
nic s tím ale nenadělám
tělo slábne a nic víc