Kým dofajčím
pieseň si dožičím
vidím vtákov lietať vysoko
smerujú niekam ďaleko
ďaleko za obzor
tam nie je žiaden bôl
šum mora mi je vzdialený
v žilách mám však oceány
plávam životom ako ryba
sem a tam sa naskytne
nejaký error, nejaká chyba
nie je to však moja vina
počujem ako plynú prúdy
zasmejem sa im z chuti
a niekde z ďaleka
zakráka vrana
nastane nálada pochmúrna,
ale ja sa budem ďalej smiať
z celej chuti tancovať
a životom ďalej plávať
plávať