Tik tak Tik tak
hodiny na zdi v pokoji
neúprosně měří čas
Tik tak Tik tak
dívají se na mě
a já občas na ně
kolik ale zbývá času
to nikomu neřeknou
Možná že jsou hloupé
že vůbec nic neví
nebo mluvit neumí
To z nás nikdo neví
Tik tak Tik tak
jenom pocit zvláštní
z toho jejich tance času
Jenom věčné tikání
než baterka dojde
čas se potom nezastaví
auta venku pořád jezdí
a tak to má být