dívali jsme se z okna
se zakloněnou hlavou
hvězdám vstříc
slovo ... věta ... nic
ticho jen
ticho nás obou
společné
nemělo se to stát
odejít
v půli dne
nemělo se to stát
nebe
rozplakat
celé
hodiny
měsíce
roky
nemělo se to stát
tak mladí
tak mladí
umírat