Potůčku jen klidně teč
já do tebe nevstoupím
at' si boty nepromáčím
rači tě přeskočím
suchou nohou tě překročím
Teč si kam se vine les
až tam k řece dorazíš
až tam budeš moři blíž
Pak vzkaz v láhvi přineseš
já tam počkám
to se těš
Potůčku teč klidně
než zamrzneš v zimě
Voda bude studená
napadne i sníh
Tak to chodí každý rok
můžem skákat přes potok
tomu kdo se namočí
řekneš vole do očí
Radši budu KOZLEM než volem !
Ve volbách bych mohl ...
... omylem BÝT zvolen :-)
06.09.2021 10:24:53 | Fialový metal
Knieže Oldřich
o Postoloprtech lowieše
spatři díwku
kterak na potoce
prádlo práše
DK
05.09.2021 05:34:49 | ttragelaf
To je výborné!
05.09.2021 01:18:35 | H. Václav