Vinú sa prúdy vetra
obaľujú ma
do kašmírového svetra.
Som tmy nevesta
životom vedie hrboľatá cesta
jesenná láska je pekné klišé
najmä keď na vrchol
vystúpila ešte v lete.
Toľko pocitov,
toľko nových vnemov
nestíham, keď som s tebou
chcem ti umrieť v náručí
počúvať z nej ako potok zurčí
a nech život určí
či sa naše hrboľaté cesty
stretnú a pôjdeme spolu v ústrety
sľubovanému novému svetu.
Nikdy, nikde, s nikým
necítila som to, čo teraz cítim
vnútro mám sťa láva
pýtam sa sama seba či som krava,
že ma srdce zas ovláda
a hlava sa nechá...
Opustila ma všetka pýcha
moje rozhodnutia sú mi dýka,
čo mi pretne srdce na trikrát
a celý cyklus môže začať ešte raz.
Nejen ženám nesluší ty ostřejší slova, která za mě nemusejí vůbec být. Vnímavý lidé čtou mezi řádky :) Hoď se do klidu a poslouchej to, co je :) Jinak pěkný surový text :)
07.09.2021 19:32:31 | Ray Magini