Nestihla jsem ti říct

Nestihla jsem ti říct

Anotace: Nestihla jsem ti říct

Nestihla jsem ti vše říct
co jsem v sobě ukryté měla
nebyly to žádné lži
jen pravda která někdy bolestivě zněla
občas to bylo k nevydržení
co nám osud nachystal
teď největší životní rána
kterou mi přichystal
za pár týdnů vánoce
já je slavit už nebudu
odzdobit stromek který si zdobila
na to nemám věř mi dodnes odvahu
Autor kikin87, 06.09.2021
Přečteno 204x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Marten, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí