V koutě
Anotace: Moje krátké tragické a dnešní duševní rozpoložení.
Ta tančící sukně
ta moje není,
jsem v koutě za krámy,
za těma, co hrají si na dámy.
Neviním je za tanec,
viním sebe samotnou,
snad v úkrytu je klid,
tam, kde není lid.
To tiché dýchání vzduchu,
bez zbytečného vzruchu,
šeptejte prosím do ucha,
že to nic
mi srdce něžně pokuchá.
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)