Na bielom koni,
vo vzduchu počuť iba
šepot víly,
putujem tvojimi vlasmi
v rozprávke nástrahy nerestí..
Počuť nejaké kroky v chrastí
to iba elfovia tancujú
úplne bosky.
Hrá mi hudba vláčnej noci,
stretnime sa pod plnou Lunou
v utorok o polnoci
sprevádzať nás budú iba vlci
zatratení romantici
kvíliaci po kúsku nehy
od antilopy.
Na bielom koni
prekonávam brody,
prekonávam priepasti
cesta je odpútať sa od závislosti
a cieľom nájsť rovnováhu
životodarnú
krehkú
možno aj mierne zvrátenú...
Zakláňam hlavu,
keď mi lesní škriatkovia
do ucha hudú
nepotrebujem mapu,
keď vandrujem
od tvojho znamienka
k nosu.
Putování krajinou těla je vždycky i mírně nebezpečné a zároveň fascinující :-)
10.09.2021 06:11:37 | básněnka
:-)
Pegasovi půjčit ...
mohu křídel pár
Vzlétnoutnul by mohl ...
ke mně na konár
Tři oříšky nosím ...
drevokocurovi
Smíchu a lásky ...
se stále bojí
Teď kodrcam sa ...
sbírat čučorjetky na kopec
Co ale s TEBOU ...
bude nesmírně těžká VĚC
09.09.2021 15:02:29 | Fialový metal