Anotace: Po izolujícím pocitu, návrat frenetického b, beatu a potu. Reflexe noci.
flashback na danceflór vajb
dvanáct měsíců v bedně bez mejdanu, frenetické pohyby,
nejisté stahy hrudníku a bránice, konvulze, odtažitá stamina, křečovitá rozvernost, euforie v nozdrách,
cítím se jak žralok, co vyplul ze svých rajónů a zákrut
mezi ostatními dravci, s pár kily navíc, tancuje shuffle,
x-step, dnb step & crossfoot,
perifernĕ klene oči,
vnímá vykoulené smažky i sotva zletilé mařky,
jak stále mladší a obnaženĕjší,
tlejí pot & extázi & estrogen
a jejich hmyzí oči
a zmijí vajb,
se linou danceflórem,
jako pekelná pěna od
úst a na čelo
a čarodĕjové dobrodĕjové
v zákulisí rýsují sladké
srdce hořkosti a zrzavý
krocan za mixy diriguje
šílený bláznivý pochod
k vinnému, otřesenému
ránu v provinční džungli
rodného malomĕsta.