Vzplanutí v žáru letní noci
chci ulehat k tobě v záři neonů
Ukradla jsem včerejší den
pro pár Tvých polibků do zásoby
V ulicích míjím prázdné výlohy
a šeptám sama sobě další lži
Až na kost do úplné přítomnosti
já zase ulehám, ale ve tmě dnešního svítání
ukradnutý včerejšek pro pár polibků a tma dnešního svítání, i to občas bývá, no i prázdná výloha se s novým zbožím zase rozzáří
05.10.2021 15:01:49 | Vivien