Anotace: ...
Úzkost pohlcuje poslední zbytky racia
když strach z odhalení prostupuje životem
a zápas se sebou den co den
Pod nátlakem společnosti
sílí touha po úspěchu
když ve spěchu
zapomínám žít
Zrychlený den a orosené čelo
pod pohledy soupeřů
těžknoucí tělo
A pocit méněcennosti
protože vím,
že sem nepatřím
V hlavě neutichající křik
"Vím, že jsi podvodník!"
tu práci už odvádějí jenom novináři
lidem obecným to nevadí
až o tom napíší novivny
je to odhalení
když to vidí jen okolí
není to nic
17.09.2021 19:45:56 | ttragelaf