Chci skládat básně jako dřív,
kdy láska byla pouhopouhý hřích.
Již nesnesu pomyšlení vedle tebe opět stát
a vroucně tě zas milovat.
Ty dva roky by hlava chtěla vrátit zpět.
Vydat příkaz: "Zapomeň a běž!"
Přesto srdce mělo právo veta,
které ho s láskou rozmetá.
Nevím co jsem dělat měl.
Nejsem svatý,
avšak já svůj slib dodržel.