Recept na život
Anotace: Jak chutná život
Do velikého hrnce
bez poklice
naleju pět litrů krve
přidám hrst rozumu,mazanosti,
špetku intelektu, vysokou dávku kreativity
a aspoň půl kila fantazie
musím stále míchat
aby se život nesrazil a nevytekl z hrnce
postupně přidávám další um, dovednosti,zážitky
a nechám na plotně vařit
nastrouhám vlastní pocity,chmury,radosti všedních dní
nesmím zapomenout na koření v podobě zážitků,alkoholu a děvčat
následně obsah hrnce
přes síto scedím
pokrm života na talíř dám
sníst se ho ale neodvážím
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, ZUZ271, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, mkinka, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)