Boli časy prežité
na soc. sieťach
hodiny strávené
v čete ma trávili,
trávili a trávili
ach, veľa
sme si s nimi odžili
tie časy nechcem
aby sa vrátili
už nechcem, nie,
byť oslepený dňom
keď pozdvihnem hlavu
tie siete sú na vyplnenie
voľného času
ale určite nie náplň dňa
aj keď sa snažím odpisovať,
odpoveď nemusí prísť hneď
ako tvoja správa
prosím pochop že
vytrhol som tie reťaze,
nežijem pre náš čet
a nemyslím to zle,
žijem pre tú iskru a tvoj smiech
Prepáčte, ale
som neschopný žiť
na akejkoľvek sociálnej sieti
lebo radšej som
keď namiesto displeja
mi to slnko svieti
a hviezdna obloha
v noci
ale aj tá v daždi
nie ustavičný refresh stránky
pre mňa sú dôležité
pohľady do očí a sny
toto sú tie pravé momenty
žijem každý deň
aj keď necítim potrebu
vyfotiť každú krásnu chvíľku
a zdieľať ju so svetom
to som ja a prosím,
naozaj to nemyslím v zlom
namiesto četom
som prešiel sviežim refreshom
Když si sítě dopřejeme..
jen tak..jako bonus do dne..
ale hlavním našim časem
zůstává..náš život kolem..
pěkný refresh milý Davide*
Jen si život svůj kolem sebe užívej. :) *ST
18.10.2021 21:14:24 | jenommarie
Ďakujem Marie, tiež si užívaj život plnými dúškami :)
19.10.2021 00:09:50 | Dávid
Lokám..si pod víčky..
ukrajuji kousíčky
úsměvem léčím svou duši
protože prý..tak je člověk nejhezčí :D
A život taky.
Děkuji TI milý Davide, ať se TI daří.
21.10.2021 20:25:56 | jenommarie
Žít se má tady a teď
to venku je ten pravý svět...
Krásný den, Davi:)
30.09.2021 22:39:33 | Emily Říhová