V prach se lehce obrátit
Nenechte mě takhle trpět,
nenechte mě bdít,
na ostnech života se vrtět,
a neskutečně pít.
Pomozte mi opustit vás,
zkuste samostatní být,
nebudu se vracet zas a zas,
nebudu se za vás bít.
Chci už dávno skončit sama,
v prach se lehce obrátit,
pod mramorem zakopaná,
už se nikdy nevrátit.
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: blues, Iva Husárková, root, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)