Anotace: Depresi nepropadnu(to abys mamko z vrchu věděla že nejsem tak slabá jak jsis myslela)
Kik, táta mi umřel, ale pořád s ním mluvím a zapaluju svíčku. dneska se mi o něm zdálo. když jsem se probudila, v hlavě mi zaznělo: o mě si už nedělejte starosti. připadal mi v pohodě. věřím, že i Tvoje maminka nad Tebou bdí a ochraňuje Tě. jednou přestane být důvod pro výčitky. mám Tě ráda a přeji Ti krásný den. pohlazení Britovi. :-))
26.09.2021 03:50:28 | Iva Husárková
Vztah matky s dcerou, je jak dominance v manželství. Milují se oba, ale pravdu má jen jeden.
25.09.2021 23:55:20 | šerý